LIVRARE GRATUITA IN 4H

DISCOUNT 10% CLIENTI FIDELI

ONLINE SUPPORT 24/7

Salopete cu logo ca metodă de publicitate

Salopetele care poartă sigla companiei sunt, în primul rând, economie și practic. În sine, preferința stilului corporativ în salopete implică o creștere semnificativă a costurilor pentru dezvoltarea de soluții de proiectare, croitorie personalizată, selecția materialelor necesare și așa mai departe.

 

Salopeta a încetat să îndeplinească funcția exclusiv utilitară. Adesea partea de imagine joacă un rol foarte important. Pentru mulți oameni de afaceri, alegerea nu provoacă interes și este ignorată. O soluție mai bună pentru ei este servirea logotipului pe îmbrăcăminte, cum ar fi puloverul sau comanda tricourilor, cămașele. Astfel, o abordare asigură și recunoașterea fermă, înțelegerea clientului cu care se ocupă. În anumite tipuri de acțiuni btl sunt aplicate costume promoționale - ancore publicitare spectaculoase și pline de culoare, care atrag efectiv atenția.

 

Există, de asemenea, un sens pentru aplicarea logo-ului pe îmbrăcămintea companiei, deoarece în aceste condiții, va fi amintit la nivel intuitiv, va completa emoțiile plăcute ale evenimentului.

 

Populară este îmbrăcămintea de lucru cu logo de tip contur, care este plasată în detrimentul transferului de film sau mătase. Aceste metode necesită posibilitatea unor imagini mari. Imprimarea prin transfer oferă posibilitatea de a proiecta accesorii mici-genți, șepci, bandane etc.

Este important să înțelegem că salopetele care poartă sigla companiei reprezintă o imagine, chipul companiei, instrument care trebuie amintit pentru clienții săi.